Gjykata e Shkodres vendos arrest me burg për Erdgys Arrazin…

Gjykata e shkodres ka vendosur para pak minutash masen e sigurisë për Erdgys Arrazin.

Gjyqtari ka vendosur “Arrest me Burg”, për 31 vjeçarin Arrazi.

Ai akuzohet nga prokuroria për dhunë në familje dhe shkak i shtyrjes në vetëvrasje së bashkëshortes me tre fëmijë.