Gonxhe, ministër me tre portorfole/ Kush e zëvendëson te DPSHTRR?

Pak ditë më parë, Blendi Gonxhe është emëruar ministër i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit duke u shkarkuar kështu nga post ii tij si kreui DPSHTRR-së.

Mësohet se kjo detyrë i është besuar ish kreut të Drejtorisë Rajonale të Transportit Rrugor në Tiranë, Ilir Mëngrës.

Ilir Mëngra do të drejtojë tashmë Drejtorinë së Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor.

Ndërsa Afrim Tole emërohet në krye të drejtorisë rajonale të DPSHTRR në Tiranë, duke zëvendësuar Ilir Mëngrën