“HISTORIA E SHKODRËS GJALLËRON NË RELIKET E SAJ”/ Zenepe Dibra prezanton një material studimor me relike…

Share your love

Zenepe Dibra ka prezantuar sot para të ftuarve një material studimor të punuar për disa vite me relike dhe foto të vjetra të qytetit dhe familjeve shkodrane.

Qëllimi i këtij studimi është evidentimi i vlerave dhe historisë së qytetit të Shkodrës Dibra shprehet se ‘Historia e Shkodrës gjallëron në reliket e saj” është një vepër e cila pret të botohet në të ardhmen ,por kërkon që të finacohet.

Ky është një tjetër studim i bërë nga studiuesja dhe inxhinierja Zenepe Dibra ,e cila prej vitesh, krahas profesionit të saj si inxhiniere ka botuar disa libra kryesisht historik.

Share your love