Hospital One, analiza e gjakut komplet, FALAS per të gjithë qytetaret…

Nën moton “është me mirë të parandalosh se sa ta luftosh ”, Hospital Onë Shkoder,lideri në fushen e shendetësisë në Veri të Shqiperisë, ofron për të gjithë qytetaret një mundesi unike për tu njohur me shendetin e tyre. Analiza e gjakut komplet,  falas për të gjithë!

Permes teknologjisë se fundit spitalore, sot mund të nxjerrim permes gjakut – qindra informacione rreth shëndetit tuaj. Ky kontroll, përmban informacion të rëndësishëm për shëndetin tuaj,  prandaj, analiza e gjakut komplet është themelore për diagnostikimin, trajtimin dhe parandalimin e sëmundjeve, dhe rekomandohet nga mjeku të kryhet rregullisht.

Analizen falas mund ta perfitoni cdo dite pranë Hospital One,paradite nga ora 08.00 deri neoren 12.00. Dhe pas analizave,për çdo pyetje apo këshillë më të thellë, mjeku I spitalit, eshtë gjithmonë aty për t’ju ndihmuar – pa asnjë pagesë. Pervec analizes se gjakut komplet, falas, Hospital One ofron akoma, kontrollin primar me doktorin e pergjithshem dhe kontrollin dentar falas !

Ne sherbim 24 ore per pacientin, cdo dite, pranë Hospital One, vazhdojne edhe kontrollet e planifikuara të qytetareve, me mjeket me të mire specialist, shqiptar dhe të huaj. Per një shendet të mire zgjedh, Hospital One !

Për më shumë informacion, kontaktoni në:

00355 22 800 000,

na shkruani ne whatsapp: 00355696700800

ose na vizitoni ne adresen tone:

Rruga: “Adem Jashari”

Perballë kolaudimit të automjeteve

Lagjja: Skenderbeg

Shkoder