Humoristi i mirenjohur Besnik Cinari humb njeriun me te dashur…

Humoristi i mirenjohur Shkodran Besnilk Cinari ka humbur njeriun me te dashur e cila eshte Nena.

Njoftimin per vdekjen e nenes ne moshen 91 vjecare e ka bere vete humoristi ne rrjetin social Meta.

Ai shkruan: Qofsh e Xhennetit Nana jeme!

Stafi i RealitetiPost i shprehin ngushellime te sinqerta Besnikut dhe familjareve.