I dyshuar për korrupsion pasiv dhe pastrim parash, Apeli lë në burg ish drejtorin e ARRSH…

Ish drejtori i Autoritetit Rrugor Shqiptar (ARRSH), Evis Berberi do të vijojë të mbetet në burg.

Gjykata e Posaçme e Apelit mori vendim për të lënë në fuqi masën e sigurisë “Arresy në burg” për Berberin.

E njëjta masë sigurie u la në fuqi për Ervis lamin dhe Valter Begajn.