Implante dhembesh definitive per 24 ore. “Hospital One” vjen me teknologjine e fundit…

Stomatologjia moderne po avancon me shpejtësi, në ndihme të njerezve per tu rikthyer buzeqeshjen dhe një jetë të shendetshme. Shumë pacientë pyesin veten nëse është e mundur të zëvendësohen dhëmbët e humbur në një kohë të shkurtër, pa qenë nevoja të presin disa muaj për një buzëqeshje të re. Përgjigjia është po. Në fakt, ekziston një teknikë implantimi që ju lejon të zëvendësoni dhëmbët në një seancë të vetme tek dentisti:

DHE KETË TEKNIKË E OFRON HOSPITAL ONE

Immediate loading implants është një teknikë implantologjike që lejon pacientët të kenë një buzëqeshje të re, nëse e lejon rasti klinik, brenda 24 oreve.

Gjatë një seance, mjeku stomatolog vendos implantet dhe ne nje kohe rekord pacientit i vendosen dhembet definitive.

Pse të zgjidhni këtë metode të fundit ?

Immediate loading implants është shumë e dobishme për pacientët që kanë humbur një ose më shumë dhëmbë në zona të dukshme të gojës, si ai i përparmë, dhe ndihen keq nga kjo gjendje. Kjo teknikë implantimi i ndihmon shumë pacientët edhe nga pikëpamja psikologjike, sepse ata mund t’i kthehen menjëherë ushqimit dhe kryerjes së aktiviteteve normale të përditshme, pa pritur disa muaj.

Këtë metodë të fundit të stomatologjise e ofron vetem “Hospital One” ne Shkoder, me ekipin e specialisteve të tij. Teknologjia e fundit dhe stomatologet me experience, bejnë diferencen.

Pervec risive në fushen e stomatologjise, “Hospital One” vjen me super oferta edhe per implantet dentare:

Vetem 300 euro per markat me të njohura boterore Amerikane, Gjermane dhe Italiane.

Nderkohe skanerin dentar dhe Panoramex, I perfitojnë falas të gjithë qytetaret.

Për më shumë informacion, kontaktoni në 00355 22 800 000 ose na vizitoni ne adresen tone:
Rruga: “Adem Jashari”
Perballë kolaudimit të automjeteve
Lagjja: Skenderbeg
Shkodër