Kampionati Kombëtar të Demonstrimit, Vllaznia Taekwondo shpallet kampione në kategorinë Senior 1…

Share your love

🏆Ekipi i Vllaznisë Taekwondo mori pjesë ne Kampionatin Kombëtar të Demonstrimit Taekwondo, duke u shpallur kampione në kategorinë Senior 1!

Vllaznia mori pjesë me 4 sportistë: Amina Hadri, Selma Uruçi, Irsa Osmanagiq dhe Edri Hoti dhe këto janë rezultatet e arritura:

 • Kategoria Individuale Junior:
  🥈Selma Uruçi vendi i 2-të
  🥉Amina Hadri vendi i 3-të.
 • Kategoria Dyshesh:
  🥈Selma Uruçi vendi i 2-të,
  🥈Edri Hoti vendi i 2-të.
 • Kategoria Individuale Senior:
  🥇Edri Hoti vendi i parë,
  🥇Irsa Osmanagiq vendi i parë duke u shpallur edhe sportistja më e mirë teknike e kampionatit.👏🏼

Urime sportistëve dhe ekipit tanë, të drejtuar nga Profesori Neriman Puka, për arritjet e shkëlqyera!

Share your love