Karnavalet, Bashkia Shkodër njofton banorët për bllokimin e disa rrugëve ditën e diele…

▶️Të nderuar qytetarë,
▶️Ditën e dielë, dt.25.02.2024, në kuadër të festës së Karnavaleve që ka përfshirë të gjithë qytetin, do të jetë i bllokuar segmenti rrugor nga Sheshi “Demokracia” dëri në Bulevardin “Skendërbeu” nga ora 09:00-19:00.

▶️Ndërkohë përgjatë lëvizjes së karvanit të Karnavaleve do të jetë i bllokuar pjesërisht Sheshi “Papa Gjon Pali II”.

▶️Kërkojmë mirëkuptimin e të gjithë banorëve për bllokimin e lëvizjes në qendër të qytetit, dhe Ju ftojmë të jemi të gjithë bashkë në këtë festë që ka përfshirë qytetin për tre ditë me radhë.
Faleminderit.