Këmbimi valutor 2 Maj/ Me sa shiten dhe blihet sot monedhat e huaja…

Share your love

Sot në tregun e këmbimit valutor një dollar amerikan do blihet me 100.7 lekë dhe do shitet me 101.5 lekë.

Monedha evropiane do të blihet me 110.8 lekë dhe do të shitet me 111.4 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane do blihet me 112 lekë dhe do shitet me 112.9 lekë, ndërsa paundi britanik do blihet me 125.5 lekë dhe do shitet me 126.6 lekë.

Share your love