Këmbimi valutor 28 janar, me sa shiten e blihen sot monedhat e huaja…

Share your love

Sot, më 28 janar 2024, dollari amerikan blihet me 95.3 lekë dhe shitet me 96.2 lekë.

Euro blihet me 103.6 lekë dhe shitet 104.2 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 110 lekë, ndërsa në shitje me 111 lekë.

Paundi britanik blihet me 120.8 lekë dhe shitet me 121.8 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 70.5 lekë, ndërsa në shitje me 71.5 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimin valutor, për të gjitha monedhat e huaja:

Share your love