Këmbimi valutor 31 janar/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro…

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 95.6 lekë dhe do shitet me 96.4 lekë.

Monedha evropiane euro do blihet me 103.5 lekë dhe do shitet me 104.2 lekë. Ndërsa franga zvicerane do blihet me 110.3 lekë dhe do shitet me 111.3 lekë.

Ndërkohë paundi britanik në tregun shqiptar do blihet me 120.7 lekë dhe do shitet me 121.7 lekë.