KF Vllaznia jep njoftimin e rëndësishëm për gjithë tifozët…

𝐍𝐉𝐎𝐅𝐓𝐈𝐌 𝐈 𝐑Ë𝐍𝐃Ë𝐒𝐈𝐒𝐇Ë𝐌

KF Vllaznia bën të ditur se dyert e stadiumit “Loro Boriçi” për ndeshjen e sotme ndaj Tiranës do të hapen që në orën 15:00. Pikërisht për këtë arsye dhe për të shmangur rradhët që mund të krijohen në hyrjet e stadiumit.

Ju faleminderit për mirëkuptimin!

Forca VLLAZNIA!