“Klasikja” e futbollit shqiptar Vllaznia- Tirana, FSHF cakton arbitrat e ndeshjes më të rëndësishme të javës…

Klasikja e futbollit shqiptar, Vllaznia-Tirana, takim që do të luhet sot në stadiumin “Loro Boriçi” duke filluar nga ora 17:00 do të gjykohet nga ndërkombëtari, Enea Jorgji, arbitër i kolegjimit të arbitrave të Elbasanit.

Ndihmës të tij, janë Denis Rexha dhe Ridiger Çokaj të kolegjumeve, Tiranaë dhe Lezhë. Arbitër i katërt është tropojani, Dorjan Maletaj

Në VAR dhe AVAR, janë caktuar: Kreshnik Bajrami dhe Albert Doda, që të dy të kolegjumit të Tiranës. Ndërsa, delegate dhe vëshgues të FSHF-së, janë: Besnik Çela dhe Plarent Kotherja(Tiranë)

Arbitër kryesor: Enea Jorgji(Elbasan)

Asistent 1: Denis Rexha(Tiranë)

Asistent 2: Ridiger Çokaj(Lezhë)

Arbitër i 4: Dorjan Maletaj(Tropojë)

VAR: Kreshnik Bajramaj(Tiranë)

Avar: Albert Doda(Tiranë)