Klubi i Futbollit Vllaznia me rastin e festimeve të 105 vjetorit shpërndan “Çertifikata Mirënjohje”…

Klubi i Futbollit Vllaznia me rastin e festimeve të 105 vjetorit të tij ka shpërndarë edhe disa “Çertifikata Mirënjohje” për disa prej figurave të njohura të historisë së tij.

Këtë herë janë nderuar: Paulin Ndoja, Astrit Hafizi, Zyhdi Basha, Agim Medja, Hysen Zmijani, Hysen Dedja, Fasli Fakja, Avenir Dani, Dervish Haxhiosmanoviç, Armir Grima, Armando Cungu, Vioresin Sinani, Safet Osja dhe Luan Zmijani.