Klubi shkodran njofton se ka filluar shitja e biletave për ndeshjen Vllaznia – Valur…

Share your love

𝐕𝐋𝐋𝐀𝐙𝐍𝐈𝐀 – 𝐕𝐀𝐋𝐔𝐑
✅ Duke filuar nga sot, biletat e kësaj ndeshje mund t’i gjeni:
➡️ Tek dyqani UNIVERSAL
(Ora 09:00 – 20:00)
Dhe
➡️ ONLINE: https://shop.vllaznia.al/biletat/

Gjithashtu, tek:
➡️ Biletaria e stadiumit “Loro Boriçi“
✅ Në datat 15, 16, 17 dhe 18 Korrik 2024
(Ora 10:00 – 19:00)
Dhe
➡️ Market VLLAZNIA – Tek Stacioni i Trenit
Forca Vllaznia 🔴🔵
Vllaznia, një jetë, dy ngjyra, një skuadër.

Share your love