Konsultime falas ne “Hospital One” me specialistet e kirurgjise plastike europiane…

Doni të ndryshoni pamjen tuaj të jashtme ? Nuk jeni të kenaqur me format tuaja fizike ?Ju mund të takoheni falas me specialistin dhe të konsultoheni per permiresimin e pamjes tuaj.

Dy eksperte italian dhe spanjoll,të kirurgjise plastike dhe estetikes, sebashku me ekipet e tyre të mjekeve, me 1 dhe 5 Qershor, do të ofrojnë konsulta falas me qytetaret e Shkodres. Ketë e realizon Hospital One,I cili ka bërë pjese të skuadres se tij edhe doctor Giusseppe Gozzo dhe doctor Ezeqiuel Monzon me qellimin per tu ofruar njerezve mundesine per te permiresuar pamjen e tyre te jashtme.

Më 1 Qershor, në Hospital One do të jetë doktor Giuseppe Gozzo, drejtues i repartit të kirurgjisë plastike në spitalin San Paolo në Bari, Itali, me përvojë si drejtues edhe në New York. Ndërsa më 5 Qershor, doktor Ezequiel.

Monzon, kirurg plastik me shume vite përvojë në Madrid, Barcelonë dhe Tenerife, do të ndajë eksperiencen e tij me qytetare.

Por per cfare sherbimesh mund të konsultoheni ?

Kirurgjia Estetike:

 1. Rinoplastika (Kirurgjia e Hundës):
 • Rregullimi i formës ose madhësisë së hundës.
 1. Blefaroplastika (Kirurgjia e Qepallave):
 • Përmirësimi i pamjes së qepallave të sipërme ose të poshtme.
 1. Lifting Fytyre:
 • Rritja e elasticitetit të lëkurës dhe reduktimi i rrudhave.
 1. Implantet e Gjoksit:
 • Rritja e madhësisë dhe formës së gjoksit me implantet.
 1. Reduktimi i Gjoksit:
 • Zvogëlimi i madhësisë së gjoksit për arsye estetike ose mjekësore.
 1. Liposuksioni:
 • Heqja e yndyrës së tepërt nga zona të ndryshme të trupit.
 1. Abdominoplastika (Tummy Tuck):
 • Shtrëngimi dhe heqja e lëkurës së tepërt dhe yndyrës nga zona e barkut.
 1. **Lifting **:
 • Përmirësimi i pamjes së krahëve duke hequr lëkurën dhe yndyrën e tepërt.
 1. Lifting i Vitheve:
 • Përmirësimi i formës dhe tonit të vitheve. Shërbime të Tjera:
 1. Injeksionet kozmetike:
 • Botoksi, fillerët dermalë dhe trajtime të tjera jo-kirurgjikale për të përmirësuar pamjen.
 1. Peelings Kimikë:
 • Trajtimet e lëkurës për të përmirësuar teksturën dhe tonin e saj.