Koronavirusi/ Klubi Vllaznia 50 pako ushqimore për familjet në nevojë

Sportistët e klubit shumësportësh Vllaznia solidarizohen me familjet në nevojë të Shkodrës.

Djemtë dhe vajzat kuqeblu së bashku me drejtuesit e klubit, kanë kontribuar vullnetarisht me ndihma ushqimore për rreth 50 familje në vështirësi ekonomike.

Ata i bëjnë apel të gjithë qytetarëve të Shkodrës, shoqatave dhe biznesmenëve që të solidarizohen pasi ka shumë familje, të cilat sot nuk kanë asnjë të ardhur.