Kristian Shkreli me banorët e Pistullit: katër vitet e ardhshme do të sjellim ndryshime të mëdha!…

Me zemër FALEMINDERIT për pritjen e ngrohtë🤝! Me banorë të Pistullit! Aty ku katër vitet e ardhshme do të sjellim ndryshime të mëdha! Pas qendres shëndetësore dhe ndriçimit, radhën e kanë kanalizimet, rruga që lidh Pistullin me fshatra të tjerë si dhe fusha sportive!

Bashkë do bëjmë më të mirën për Pistullin dhe gjithë Vau Dejësin🤝!