Kristian Shkreli: Naraçi do jetë në vëmëndjen e Bashkisë gjithmonë!…

Share your love

Naraçi e ka treguar përherë respektin dhe mbështetjen ndaj Partisë Socialiste dhe kandidatëve të saj! As këtë herë nuk kishte si të ndodhte ndryshe!

Nje zonë me njerëz fisnikë e shumë punëtorë! Rruga, Shkolla, Uji vaditës dhe Qëndra Shëndetësore kanë përfunduar, por punë të mira na presin sërish këtë mandat! Naraçi do jetë në vëmëndjen e Bashkisë gjithmonë!

Share your love