Lëkundje të forta termeti në Shqipëri…

Lëkundje të forta termeti janë rregjistruar rreth ores 04:07 minuta në Shqipëri.

Lëkundjet janë ndier në disa qytete si në Tiranë, Shkodër, Durres etj.

Mësohet se epiqendra ka qenë në Malin e Zi dhe forca e termetit ishte rreth 5.6.