lufta mes Izraelit dhe Hamas, reagon Myftinia e Shkodrës: “Lutjet tona për vëllezërit tanë në Palestinë…”

Share your love

Myftinia Shkodër, 8 tetor 2023

Lutjet tona për vëllezërit tanë në Palestinën e pushtuar e martire, për dëshmorët e tokës së shenjtë e hakut legjitim, për nënat që qajnë djemtë e rinj, për vejushat që rrisin jetimët e shtypur, për xhamitë e kishat që dhunohen pa asnjë dert, që digjen e poshtërohen nga makina e terrorit, dhunës, injorancës, shkallmimit të ligjeve, drejtësisë e humanizmit!

Hipokrizia, kurrë nuk zbardh fytyrë!
Zullumet, trashen e trashen dhe një ditë bien mbi kokat e atyre që prishin mbi tokë, kushdo qofshin e kudo qofshin!

Share your love