Mbeturinat ndotin përroin e Vrakës/ Banorët: Kjo problematikë vijon prej shumë kohësh…

Share your love

Hedhja e mbeturinave jo në vendet e caktuara vijon të jetë një fenomen shqetësus në Shkodër.

Në fshatin Shtoj  i Vjetër në Njësinë Admnistrative Rrethina, aty ku kalon përroi i Vrakës, zona është e mbuluar nga mbetjet.

Megjithëse në këtë fshat jetojnë një numër i lartë banorësh, askush nuk është kujtuar të vërë dorë për të ndaluar këtë krim mjedisor.

Ndërkohë, qeveria ka vendosur ngritjen e nje task force për kontrollin e ndotjes së përrenjve, lumenjve e liqeneve si dhe marrjen e masave për ndryshimin e menjëhershëm të kësaj gjendje, e cila është kthyer në një problem të madh për komunitetin.  

Share your love