Më shumë pa drita se me drita/ Banorët e Postribës kërkojnë investime në rrjetin elektrik…

Banorët e njësisë administrative Postribë në Bashkinë e Shkodrës shumicën e kohës e kalojnë në erresirë. Shkak i ndëprerjes së energjisë është amortizimi i rrjetit, në të cilin nuk është investuar prej dekadash.

Si pasojë e erërave të forta telat rrezikojnë të shkëputen dhe të bien në tokë duke kërcënuar jetën e banorëve. Ndërkohë burime nga OSHEE thanë se  është duke u punuar për projektin dhe shpejt pritet të ndërhyhet e në zonat e kësaj njësie ku ka probleme.