Merr flakë një automjet në Malësi të Madhe…

Një automjet është përfshirë nga flakët në Malësi të Madhe.

Fatmirësisht nga flakët nuk ka njerëz të dëmtuar por vetëm dëme materiale. Shkak i zjarrit dyshohet të jetë një defekt teknik i automjetit.

Forca zjarrëfikëse kanë mbërritur në vendngjarje dhe kanë bërë të mundur shuarjen e zjarrit.