Mësohet Trupa gjykuese e ndeshjes, Vllaznia-Dinamo…

Sektori i gjykimit pranë Federatës Shqiptare të Futbollit ia ka besuar një arbitri ndërkombëtar gjykimin e ndeshjes, Vllaznia-Dinamo. Ai është elbasanasi, Enea Jorgji, një arbitër me shumë përvojë, i spikatur jo vetëm në kampionatin shqiptar, por edhe në kompeticionet europiane.

Në dy krahët e fushës, Jorgji do të ketë bashkëpunimin më ndihmësit e tij, tiranasin Denis Rexha në njërin krah, dhe në tjetrin lezhjanin Ridiger Çokaj. Gjyqtar i katërt është caktuar durrsaku, Florjan Lata.

Në sistemin VAR, që është një pozicion shumë i rëndësishëm për mbarëvajtjen e ndeshjes do të jetë durrsaku, Klodian Shahini, ndërsa në AVAR elbasanasi, Astrit Mahmuti.

Delegat i Federatës Shqiptare të Futbollit është i planifikuar të jetë Andi Zëre dhe vëzhgues, Plarent Kotherja, që të dy nga Tirana.

Trupa gjykuese e ndeshjes, Vllaznia-Dinamo

Arbitër kryesor:Enea Jorgji(Elbasan)

Asistent 1:Denis Rexha(Tiranë)

Asistent 2:Ridiger Çokaj(Lezhë)

Arbitër i 4:Florjan Lata(Durrës)

Var:Klodian Shahini(Durrës)

Avar:Astrit Mahmuti(Elbasan)

Delegat:Andi Zëre(Tiranë)

Vëzhgues:Plarent Kotherja(Tiranë)

Fatos LAMAJ