Moti i rënduar/ Pa energji elektrike Nënstacioni Shkodra 1, Dajç dhe Velipojë…

Moti i renduar le pa energji elektrike disa zona ta Shkodres.

Nga komunikimi me strukturat Emergjencave Civile në Bashkitë e Qarkut Shkodër, për momentin nuk raportohen probleme.

Akset rrugore që mbulohen nga Drejtoria e Rajonit Verior Shkodër (DRV)nuk raportohen për probleme.

Pa energji elektrike Nënstacioni Shkodra 1, Dajç dhe Velipojë.

Ndërsa nga Drejtoria e Ujitjes dhe Kullimit Lezhe informohemi se nuk ka probleme ne sistemin e kullimit.