Myftinia Shkodër publikon programin me rastin e festës së Kurban Bajramit, ja ku do të bëhet falja…

Share your love

NJOFTIM

KURBAN BAJRAMI 1445/2024

🕋 – Myfinia Shkodër njofton se dita e Arafatit është të shtunën, më 15 qershor 2024. (Syfyri: 02.55 | Iftari: 20.24)

🗓️ – Dita e parë e Kurban Bajramit është të dielen, më 16 qershor 2024.

📍 – Ceremonia e faljes së Kurban Bajramit zhvillohet në shesh, pranë xhamisë “Ebu Bekër”, Fushë Çelë.

✅️ – Falja e sabahut me xhemat bëhet në orën: 04.45.

🔊 – Ligjërata dhe këshilla fetare.

⏰ ️- Falja e Namazit të Kurban Bajramit është në orën: 06.00.

🔊- Hytbeja e Kurban Bajramit.

🕌 – Pritja e vizitave për Bajram zhvillohet në xhaminë e Parrucës, nga ora: 09.00 – 10.30.

❗️- (Për shkak se pritja e vizitave bëhet në xhami, vendadhurimi dhe lutjeje, kërkohet të respektohet etika e veshjes së xhamisë).

🤲 – Me zemër të mirë
dhe për shumë vjet Kurban Bajramin!

Myftinia Shkodër, 13 qershor 2024

Share your love