Myftiu Sytari: Duaje vendin tënd dhe puno për tokën tënde!…

Ne prag te festes se pavaresise dhe clirimit te Shqiperise, imam Muhamed Sytari ka shperndare nje mesazh per te gjithe qytetaret. Ai kerkon qe te duam vendin tone dhe ta mbrojme ate, duke mos u njohur si Shqiperia e droges dhe e krimit.

Shembujt i kemi te shumte dhe mjafton ti referohemi atyre qe mbrojten atdheun dhe fene ne regjimin komunist tha ai.