Myftiu Sytari: Kush është ky burrë, për xhenazen e të cilit, u tejmbush xhamia e Shkodrës?

Dy dite me pare ka nderruar jete Besnik Elbasani, nje besmitar i mire dhe i perkushtuar i Shkodres.

Besniku njihet per shume bamiresi te bera ne sherbim te besimit Islam dhe te njerezve ne pergjithsi.

Kete te premte Myftiu i Shkodres Imam Muhamed Sytari i ka kushtuar nje pjese te ligjerimit ketij zotnie i cili kontriboi ne disa qesme te hapura ne rruget e qytetit te shkodres.