Ndërtimi i korsive të biçikletave / Një korsi e re, nga sheshi “Perash” tek bulevardi “Mehmet Pashë Plaku”…

Share your love

Një tjetër segment rrugor është drejt transformimit për t’i rikthyer qytetarëve të Shkodrës korsitë e biçikletave

Bashkia Shkodër po punon për ndërtimin e korsive të biçikletave nga Sheshi Perash deri në bulevardin “Mehmet Pashë Plaku”.

Ndërtimi i korsive të biçikletave në qytetin e Shkodrës  ka sjellë lehtësira për perdoruesit e tyre

Qytetarë të grupmoshave të ndryshme po shfrytëzojnë këto korsi, duke lëvizur më shpejt, por edhe më të sigurt drejt destinacionit të tyre. “

Ndertimi i korsive te bicikletave do të ndikojë pozitivisht jo vetëm në uljen e trafikut, por njëkohësisht edhe për një mjedis më të pastër dhe jetë të shëndetshme.

Share your love