Ndërtimi i urës mbi lumin Bunë, Abazoviç thotë se është tregues i një të ardhmeje të përbashkët…

ISH Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviç  është shprehur nga Tirana se ndërtimi i urës mbi lumin Buna, përveçse  shkurton distancën fizike mes Shqipërisë dhe Malit të Zi, krijon idenë e një të ardhme të përbashkët mes vendeve.

Sipas Abazovic, nëse  mes dy vendeve rritet bashkëpunim dhe hartohet një masterplan konkrete për mirë menaxhimin e 33 km plazh nga Ulqini deri ne Kepin e Rodonit, zona do të kthehet në perlën e Ballkanit.

Këto deklarata ish kreu i qeverisëse se Malit i Zi i beri gjatë fjalës përshëndetës në Tiranë ku iu akordua dhe një çmim “lidership, qeverisja e mirë dhe shoqëri”.