Ndryshime në drejtimin e IKMT Shkodër, ikën Haderi dhe zëvendësohet nga Nika…

Pas vetëm një muaji në detyrë, është dorëhiqur nga drejtimi i IKMT Shkodër Ramir Haderi. Ndërkohë nuk është vonuar emri pasues në këtë post, i cili është ai i Emiljan Nikës, një emer i njohur në radhët e PS.

Nika ka mbajtur disa detyra publike në Drejtorinë e Rajonale të Tatimeve në Shkodër.

Ndërkohë në ditët në vijim priten të tjera ndryshime në drejtoritë e Shkodrës, ku viti ka nisur me largime e afrime të reja.