“Nevoja të shumta, nisim me më imediatet…”, fillojnë dëgjesat publike për projektbuxhetin, i pranishëm kryebashkiaku Beci…

Share your love

Nisëm sot dëgjesat publike me banorët për projekt buxhetin e vitit 2024 dhe atë afatmesëm 2024-2026.

Filluam nga Njësia Administrative Rrethina, Pult, Shalë dhe Shosh. Diskutuam për ndërhyrje në infrastrukturë, në arsim, ndriçim publik, çerdhe dhe hapësira të përbashkëta.

Nevojat janë të shumta, por bashkë do të nisim me ato më imediatet që lehtësojnë jetën e përditshme të banorëve”, shkruan kryebashkiaku Benet Beci në rrjetin sociali Facebook.

Share your love