Nis puna për vendosjen dhe semaforëve në qytetin e Shkodres…

Share your love

Në sheshin “Nënë Tereza” po punohet për ndryshimin e sistemit të ndriçimit nga ai që ka qënë deri tani në ndriçim LED me kursim energjie.

Përveç ndriçimit po punohet për një zgjidhje për lehtësimin e lëvizjes së automjeve dhe këmbësorëve në këtë zonë të populluar të qytetit, ku do të vendosen semaforë.

Share your love