“Një fushatë e bazuar mbi gënjeshtra dhe mashtrime”, PD- Rithemelimi: Ajo që po bën Edi Rama dhe kandidati i tij në Shkodër…

Një fushatë e bazuar mbi gënjeshtra dhe mashtrime është ajo që po bën Edi Rama dhe kandidati i tij në Shkodër. Me zë dhe figurë njeriu që ju servir Edi Rama qytetarëve të Shkodrës për kryetar bashkie shihet se si mashtron banorët e Rrjollit në lidhje me rrugën Shëngjin – Velipojë, në kantierin e të cilës prej më shumë se 1 viti nuk punohet. Faktet flasin vetë, ndiqeni videon që e fakton më së miri këtë mashtrim!