Një i vrarë dhe një i plagosur në dukagjin…

Nje i vdekur dhe nje i plagosur eshte bilanci i nje ngjarje te rende te shenuar ne Dukagjin.

Ngjarja ka ndodhur pak minuta me pare dhe policia eshte nisur drejt vendit te ngjarjes.

Sipas te dhenave te para jane qelluar babe dhe bir, ku babai ka vdekur ndersa djali ne gjendje te rende.

Informacionet paraprake flasin per Zef Guri viktima ndersa i plagosur Gjin Guri./RealitetiPost/