Një përballje e përgatitur nga News24/ Benet Beci publikon videon…

Share your love

Një përballje e përgatitur nga News24, mes dy kandidatëve për bashkinë e Shkodrës. Ju falenderoj për hapësirën dhe vëmendjen!

Share your love