OKB: 42% e shtëpive në Gaza janë të shkatërruara ose të dëmtuara…

Share your love

Të paktën 42% (164,756) e të gjitha banesave në Rripin e Gazës janë shkatërruar ose dëmtuar nga shpërthimet dhe bombardimet.

Kjo është bërë e ditur nga Ministria e Strehimit në Gaza, e cituar nga Zyra e OKB-së për Çështjet Humanitare, sipas së cilës vlerësohet se ka 1,400,000 persona të zhvendosur në enklavën palestineze me 566 000 prej tyre në 148 objekte emergjente të përcaktuara nga UNRWA.

Share your love