OSHEE Njoftim për abonentët në Shkodër Stakim energjisë, 26-27 shkurt…

Njoftim për abonentët #Shkodër
Stakim, 26-27 shkurt

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 26-27 shkurt do të kryhen punime në disa nënstacione në Shkodër. Më poshtë zonat e prekura nga remonti dhe oraret e kufizimit:

26 shkurt/09:00-14:00
Pjesërisht: Pjetërshan, Kosan, Marshej, Ujdedaj, Plazh Velipojë

09:00-13:00
Pjesërisht: Bardhaj, Kuç, Shkodër, Vau i Dejës, Laç, Dush, Gomsiqe
11:00-13:00
Laç, Dush, Gomsiqe

27 shkurt/10:00-14:00
Pjesërisht: Shelqet, Stajk, Mjedë

09:00-14:00
Pjesërisht: Ashtë, Kosmaç, Bushat, Plezhë, Melgushë

09:00-12:00
Pjesërisht: Gryk Lumi
09:00-14:00
Pjesërisht: Bajzë, qendër Koplik