OSHEE Shkodër njofton abonentët për stakim energjie me datat 20 dhe 24 Nëntor…

Njoftim për abonentët #Shkodër
Stakim, 20 dhe 24 nëntor

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 20 dhe 24 nëntor gjatë intervalit kohor 09:00-14:00 do të kryhen punime në linjën 35kV Koplik 220kV (Bogiq) – Shkodra 3. Pa energji do të mbeten këto zona në Shkodër:

20 nëntor
Pjesërisht: Kiras, Lopçej, Shtoi i Ri, Shtoi i Vjetër, Boriçi i Madh, Boriç i Vogël, Gril, Gruemirë, Rrash-Kullaj, Vorfe, Linaj, Lepurosh, Kokpapaj.

24 nëntor/09:00-12:00
Pjesërisht: Oblikë, Bërdicë, Dajç, Velipojë, Boks, Gaduç, Mali i Kolaj, Reç, Gomsiqe, Ças, Luarzë, Mbi Sukë, Zues, Muriqan.