OSHEE Shkodër njofton abontët për stakim energjie vetëm 30 minuta para!

Njoftim për abonentët #Shkodër

Stakim, 9 janar

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit dhe remonteve, në datën 9 janar gjatë intervalit kohor 09:30-11:30 do të spostohen matesat nga Poliklinika në kabinë, pra remont i fiderit S17.