Plagosje me thikë pranë spitalit në Shkodër…

Plagosje me thikë në afërsi të spitalit të Shkodrës. Është plagosur një 24 vjeçar ndërsa ndodhet jashtë rrezikut për jetën. Policia ka identifikuar autorin dhe është vënë në ndjekie të tij.

Ngjarja mendohet se ka ndodhur nga një konflikt i çastit. Në vendngjarje ndodhen forcat e policisë teksa po hetojnë për zbardhjen e plotë të kësaj plagosje.