Poeti Agim Doçi në gjendje kritike për jetën, asnjë përmirësim që prej mëngjesit të djeshëm

Share your love

Poeti shqiptar Agim Doçi i cili pësoi një hemoragji cerebrale, që prej mëngjesit të djeshëm vijon të mbetet i shtruar në QSUT.

Gjendja shëndetësore e poetit nuk ka asnjë përmirësim edhe pse bluzat e bardha po e mbajnë në monitorim të vazhdueshëm dhe po japin shërbim mjekësor intensiv.
Aktualisht ai po mbahet në monitorim nga mjekët neurokirurgë dhe ndodhet në gjendje kritike për jetën.

Agim Doçi, 76-vjeç, është autor i qindrave teksteve të këngëve shumë të njohura, fituesi i mbi 50 çmimeve, ndër to dhe dy herë përfaqësues me tekstet e tij në Eurovizion

Share your love