Pozitiv me Covid 19/ Rëndohet shëndeti i dy të moshuarve nga Shkodra, dërgohet në Tiranë…

Informacion i ores 19.00. Ne territorin e Qarkut Shkoder.

Nga NJVKSh, vijon te ndiqet situata epidemiologjike, dy nga pjestaret e familjeve te infektuara ne Shkoder jane derguar ne Tirane me moshat perkatese 66 dhe 78 vjec, pasi kane shfaqur shenja te renduara, ndersa pjesa tjeter e familjareve jane ne gjendje te stabilizuar. Ndersa vazhdon hetimi epidemiologjik mbi kontaktet e tjera te dyshuara ne bashkepunim me strukturat e DVP ne te gjitha bashkite.

Nga Filiali Postes Shkoder jane shperndare gjate dites sotme ne total rreth 2052 pensione ne shtepi:
Shkodra 1675.
Puka 200.
M. Madhe 150.