Prefektja Angoni takim me përfaqësues të Komitetit Rajonal Anti Trafikim…

“Sëbashku me përfaqësues të Komitetit Rajonal Anti Trafikim #QarkuShkodër zhvilluam takimin informues, për ndërgjegjësimin qytetar lidhur me fenomenin e trafikimit të qenieve njerëzore dhe parandalimin #migracioniparregullt drejt Shteteve Anëtare të Bashkimit Evropian 🇪🇺

Shprehëm angazhimin në parandalimin dhe goditjen e fenomenit të #migracionipaligjshëm.

Theksova domosdoshmërinë e ngritjes së qendrave rezidenciale pritëse për viktimat e trafikimit të qenieve njerëzore #Shkodër si dhe shpreha gatshmërinë institucionale në mobilizimin e strukturave vendore në mbështetje të gjithë veprimtarive në kuadër të parandalimit të këtij fenomeni”, shkruan Angoni ne rrjetin social Meta.