Prefektura e Qarkut Shkodër dhuron pajisje speciale për repartin Zjarrfikës dhe  repartin e FNSH…

Share your love

Në përfundim të projektit 2 –vjeçar, financuar nga Bashkimi Evropian “Katrastrofat nuk njohin kufi” Prefektura e Qarkut Shkodër ka dhurur disa pajisje speciale për repartin Zjarrfikës në Shkodër, po ashtu edhe për repartin e FNSH.

Për drejtuesit e këtyre reparteve kjo mbeshtetje që është bërë qoftë me pajisje speciale gjithashtu edhe me trajnime janë mjaft të vlefshme për t’i paraprirë çdo situate të mundshme me zjarret apo me përmbytjet

‘Katrastrofat nuk njohin kufi” është projekt i financuar nga BE për dy vendet si Shqiperia dhe Mali i Zi, si dy vendet të kërcënuar nga përmbytjet gjatë dimrit po ashtu edhe nga zjarret gjatë stinës së verës.

Share your love