Presidenti i Vllaznisë publikon mesazhin nga Osman Mula për ecurinë pozitive të ekipit shkodran…

Alban i dashtun ! Urime per fitoren aq te mipritun dhe te meritume per ne .Ka shum vite ,bile dhe se mbaj mend qe te kemi kte bilanc fitoresh si ket vit .Me uruan pafund nga gjithe Shqiperia dhe sidomos diaspora ,teper te emocionuar dhe me shum mall per vend lindjen njerez nga diaspora ,Amerike ,Itali ,Kanada ,njerez te fushave te ndryshme dhe te qyteteve te ndryshme .Natyrisht do kohe ,por emocionalisht gjithcka po afrohet .Kete te shtune do ket edhe me shume“.

Mesazh nga një zemër ❤️💙.
I mrekullueshmi “Osman Mula”

(Postim i presidentit të Vllaznisë Alban Xhaferi në rrjetin social Facebook)