“Projektet e bashkisë kanë mbështetjen e qeverisë”, kryebashkiaku Beci: Në fokus zhvillimi i Shkodrës…

“Me Ministrin e Shtetit për Pushtetin Vendor, Arbjan Mazniku, në kuadër të dialogut vendor ku në fokus ishte zhvillimi i Shkodrës.

Projektet e bashkisë Shkodër kanë mbështetjen e qeverisë shqiptare për t’i dhënë vëmendjen e duhur, për vitin 2024.

Resurset e bashkisë Shkodër, në turizëm, bujqësi dhe sipërfaqe pyjore janë një aset i rëndësishëm për t’i kthyer këto burime në katalizator për ekonomitë dhe të ardhurat e familjeve të bashkisë Shkodër”, Shkruan në Facebook Benet Beci, kryetar i Bashkisë së Shkodrës.