PS mbledh Aamblenë në Shkodër/ Spiropali: Deputët e PD të bashkohen, nuk ka zgjedhje të parakohëshme

Share your love

Drejtuesja politike e Partisë Socialiste në Shkodër Elisa Spiropali, njëkohësisht Ministre e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin, pas një mbledhje me Asamblenë e PS Shkodër deklaroi se në Shqipëri nuk ka asnjë diskutim për zgjedhje të parakohshme.

Spiropali duke folur për kaosin e krijuar në Parlament nga opozita, ajo u shpreh se kjo është një rrugë pa krye dhe se radikalizmi nuk është zgjidhje. Ministrja i bëri thirrje deputetëve të PD të bashkohen për të patur më pas një strategji të duhur.Ministrja e Shtetit foli edhe në lidhje me reformën zgjedhore.

Share your love